Reactie Holzhauser is weer beslissend voor Beerschot: "Maar het belangrijkste is en blijft dat we wonnen"

Holzhauser is weer beslissend voor Beerschot: "Maar het belangrijkste is en blijft dat we wonnen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wil de echte Raphael Holzhauser even opstaan? Dat heeft hij afgelopen week gedaan. Niemand was zo beslissend als de middenvelder van Beerschot de voorbije drie wedstrijden.

Raphael Holzhauser kreeg verscheidene kansen om te scoren en uiteindelijk kwam hij 'maar' tot één doelpunt. Het waren zware weken voor de middenvelder die vorig seizoen de drijvende kracht kracht was van Beerschot. Vorig week moest hij zelfs op de bank plaatsnemen. Een plek die hij niet gewoon is bij Beerschot. “Dat ik op Anderlecht op de bank startte, was een tactische keuze van de trainer”, verklaarde Holzhauser. “Achteraf bekeken draaide het niet eens slecht uit. In de week voor Anderlecht had ik wat kleine pijntjes. Nu voel ik me opnieuw beter."

Holzhauser wordt ook terug beslissend voor Beerschot. Hij strooide met doelpunten en assists de afgelopen drie wedstrijden. "Op Anderlecht zorgde ik als invaller voor een assist, in de beker kwamen er woensdag een goal en twee assists bij en nu dus opnieuw een goal en een assist. Da’s natuurlijk altijd leuk. Maar het belangrijkste is en blijft dat we wonnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties