🎥 Discutabele rode kaart Mats Hummels nekt Dortmund: "Antony is fantastische speler, hopelijk weldra ook goede sportman"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
🎥 Discutabele rode kaart Mats Hummels nekt Dortmund: "Antony is fantastische speler, hopelijk weldra ook goede sportman"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ajax plaatste zich dankzij een 1-3 overwinning op het veld van Borussia Dortmund voor de volgende ronde van de Champions League. Kantelpunt in die wedstrijd was de discutabele rode kaart voor Mats Hummels.

De ervaren centrale verdediger keek op het halfuur tegen een rode kaart na deze sliding op Antony, de Braziliaanse flankaanvaller van Ajax.

Na afloop was Mats Hummels absoluut niet te spreken over zijn rode kaart. Zowel Antony als de arbitrage kregen het zwaar te verduren.

"Antony is een fantastische speler, hopelijk wordt hij ook snel een goeie sportman. Dit was erg onsportief, die simulatie... Na afloop kwam hij me dan doodleuk zeggen dat het geen rode kaart was."

Ook Michael Oliver, die wel wat gewend is van in de Premier League, moest het ontgelden. Oliver trok rood, werd vervolgens door de VAR naar het scherm geroepen om de beelden te herbekijken. Uiteindelijk bleef de ref bij zijn oordeel: rood voor Hummels. "Ik kon niet geloven dat hij niet terugkwam op zijn beslissing. Hij heeft de match beslist, en dat zal hij zelf ook wel weten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties