Rondje op het Kampioenenbal: Manchester United en Chelsea zeker van volgende ronde, Barça staat voor loodzware taak bij Bayern München

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Rondje op het Kampioenenbal: Manchester United en Chelsea zeker van volgende ronde, Barça staat voor loodzware taak bij Bayern München
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge komt morgen pas in actie, maar ook vanavond stonden er een pak wedstrijden in de Champions League op het menu. Een overzicht.

FC Barcelona 0 - 0 SL Benfica

Xavi Hernandez had liever gewonnen, maar FC Barcelona mocht vanavond vooral niet verliezen. Barça telt twee punten meer dan de Portugezen in de stand. De laatste speeldag wordt beslissend. Enig probleem: de Catalanen moeten het doen op het veld van... Bayern München.

Villarreal CF 0 - 2 Manchester United

Manchester United heeft zich in Spanje verzekerd van een plaats in de volgende ronde van de Champions League. Voor de liefhebbers: Cristiano Ronaldo was goed voor het eerste doelpunt, nummer twee kwam op naam van Jadon Sancho.

Chelsea FC 4 - 0 Juventus FC

Chelsea FC stuurde De Oude Dame met een 4-0-kater terug naar Italië. Romelu Lukaku zat dan wel in de selectie, maar kreeg geen minuten. Chelsea én Juventus zijn zeker van overwintering op het Kampioenenbal. 

Overige resultaten:

Dynamo Kiev 1 - 2 Bayern München
Young Boys 3 - 3 Atalanta Calcio
Lille OSC 1 - 0 RB Salzburg
Sevilla FC 2 - 0 VfL Wolfsburg
Malmö FF 1 - 1 Zenit FC

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties