Standard legt zich niet neer bij schorsing van vier weken voor speler die betrokken was bij tumult op de Bosuil

Standard legt zich niet neer bij schorsing van vier weken voor speler die betrokken was bij tumult op de Bosuil
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een schorsing van vier weken voor zijn aandeel in het tumult op de Bosuil: de straf voor Standard-speler Damjan Pavlovic, geëist door het Bondsparket, is niet min. Standard legt zich bij deze sanctie echter niet zomaar neer.

Pavlovic stond niet tussen de lijnen, maar was wel betrokken toen een opstootje helemaal uit de hand liep. Voor natrappen naar Jelle Bataille kreeg de Serviër een rood karton onder de neus geduwd. Die uitsluiting dreigt Pavlovic verschillende weken aan de kant te houden.

Het Bondsparket deed immers een schorsingsvoorstel voor vier speeldagen, met daar bovenop ook nog eens een boete van enkele duizenden euro's. Standard heeft beslist om hier tegen in beroep te gaan, zo staat op de website van de Rouches te lezen.

"Het Bondsparket stelde een schorsing voor van 4 speeldagen (+ 4000 euro boete) voor Damjan PAVLOVIC naar aanleiding van zijn uitsluiting tegen Antwerp zondag. Standard de Liège en de speler hebben samen beslist om dit voorstel niet te aanvaarden. Ze zullen vandaag voor de Geschillencommissie verschijnen", klinkt het. Uit beelden is gebleken dat Pavlovic zelf ook een kopstoot kreeg van Antwerp-speler Birger Verstraete.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties