Essevee-manager reconstrueert bod van Standard op Dompé: "Vooral dat vind ik totaal niet kunnen én respectloos"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Essevee-manager reconstrueert bod van Standard op Dompé: "Vooral dat vind ik totaal niet kunnen én respectloos"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem kan niet lachen met het bod van Standard op Jean-Luc Dompé, terwijl ook het Bondsparket de zaak ernstig neemt. Maar hoe zijn de feiten tot stand gekomen? Een reconstructie.

Nog eventjes de feiten kort op een rijtje: Standard bracht een bod uit op Jean-Luc Dompé, amper enkele dagen voor hun onderlinge confrontatie. Kan hij dan überhaupt nog alles geven voor zijn werkgever in volle degradatiestrijd? 

“Ik ontving het bod van Standard reeds zaterdag”, maakt Eddy Cordier een reconstructie van de feiten in Het Laatste Nieuws. “Door de nasleep van de trainerswissel en de wedstrijd tegen KV Mechelen heb ik tot maandag gewacht om het Bondsparket op de hoogte te stellen.”

De algemeen manager van Essevee kon deze zaak niet opzij schuiven. “Ik werd op de correcte manier verwittigd door Standard, maar deontologisch gezien kon ik deze manier van werken niet aanvaarden.”

“Ik heb de makelaar van Dompé gecontacteerd en kreeg de bevestiging dat Standard ook de speler op de hoogte had gebracht. Dat laatste vind ik niet onbelangrijk. In welke gemoedstoestand gaat Dompé zondag op het terrein komen tegen Standard?”

In welke gemoedstoestand gaat Dompé zondag op het terrein komen tegen Standard?

Eddy Cordier

“Overal hoor en lees ik dat Standard in de financiële problemen zit”, besluit Cordier. “Sturen ze dan echt aan op een transfer? En dan net een week voor een onderlinge confrontatie? Dat vind ik totaal niet kunnen én respectloos.”
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties