UPDATE: Seraing en trainer Jordi Condom gaan onmiddellijk na nederlaag in Mechelen uit mekaar

UPDATE: Seraing en trainer Jordi Condom gaan onmiddellijk na nederlaag in Mechelen uit mekaar
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jordi Condom is na de nederlaag in Mechelen geen trainer van Seraing meer. Meteen na afloop van de wedstrijd verspreidde de promovendus een communiqué waarin het ontslag van Condom werd aangekondigd. Het zou zijn keuze geweest zijn om te stoppen.

Seraing verloor met 2-0 op het veld van KV Mechelen en blijft zo voorlaatste in de rangschikking. Seraing blijft dus in volle degradatiestrijd verwikkeld en kondigde luttele minuten na afloop van de wedstrijd aan dat het die niet met Condom verder zal zetten.

"In onderling overleg is met Jordi Condom besloten dat het einde van onze samenwerking een feit is. We bedanken Jordi voor zijn werk voor de club en wensen hem het beste voor het vervolg van zijn carrière", klinkt het. De beslissing was reeds op voorhand gevallen. 

In de wandelgangen viel te horen dat Jordi Condom zelf de beslissing had genomen om op te stappen. De beslissing van de Spanjaard zou ook een verrassing geweest zijn voor de spelersgroep. Condom wenste de Seraing-spelers nog het beste voor het vervolg van het seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties