Anderlecht zal miljoenen moeten bovenhalen, maar heeft ferm pluspunt in strijd om aanvaller

Anderlecht zal miljoenen moeten bovenhalen, maar heeft ferm pluspunt in strijd om aanvaller
Foto: © photonews

Bij RSC Anderlecht willen ze zich graag gaan versterken. In die optiek staat er al een tijdje een speler hoog op de radar.

De Iraanse aanvaller Allahyar Sayyadmanesh zou de volgende uit dat land kunnen zijn die de Belgische competitie komt versterken.

De 20-jairge spits van Fenerbahçe staat in de belangstelling van diverse ploegen, maar heeft een boontje voor Vincent Kompany.

5 miljoen euro

Hij gaf al meermaals aan dat hij graag bij paars-wit zou spelen en blijft dat ook herhalen horen we van Iraanse bronnen.

"Ook Hull City wil me graag, maar ik wil graag werken onder Vincent Kompany", klonk het al. En paars-wit weet dat het flink wat geld (mogelijk rond de 5 miljoen euro) op tafel zal moeten leggen. Toch zou Anderlecht wel degelijk in polepositie liggen voor de spits.

 Allahyar Sayyadmanesh

Dit jaar was Allahyar Sayyadmanesh al goed voor 9 goals en 4 assists in een huurbeurt bij Zorya Luhansk. Dat heeft zijn marktwaarde ook de lucht ingestuwd.

Hull City zou via zijn eigenaar Acun Ilıcalı - die een goede band heeft met voorzitter Ali Koç van Fenerbahçe - proberen de deal te stelen, maar als paars-wit de gevraagde 5,5 miljoen euro op tafel wil leggen kan het woord van de speler zelf belangrijk worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties