Het clashte zondag tijdens de rust in kleedkamer Anderlecht: twee sterkhouders stevig in de clinch
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 36 reacties

Wesley Hoedt en Lior Refaelov stonden zondag even neus-aan-neus

Het clashte zondag tijdens de rust in kleedkamer Anderlecht: twee sterkhouders stevig in de clinch

Waar een paar sterke karakters samen rondlopen, kan het wel eens clashen. Zo gebeurde ook zondag in het Dudenpark tijdens de rust van Union-Anderlecht. Wesley Hoedt en Lior Refaelov zeiden elkaar eens goed hun gedacht.

Het kwam ons ter ore dat het er heel luid aan toeging in de kleedkamer van Anderlecht. Nu blijkt dat Hoedt en Refaelov de lawaaimakers waren. Het liep niet zoals de twee sterkhouders wilden en er vlogen wat verwijten over en weer. Van Crombrugge moest het tweetal zelfs uit elkaar halen. Er vielen ook harde woorden, maar dat werd later wel snel bijgelegd. Een dag later was het al helemaal bekoeld, maar er werd wel nog even over nagepraat.

Dat Anderlecht offensief niets kon klaarmaken, frustreerde Hoedt. Ook Refaelov was niet gelukkig met de gang van zaken. Vincent Kompany leek er wel niet te zwaar aan te tillen, want hij heeft liever dat het eens clasht. Dat zet een groep meteen op scherp. De twee sterkhouders willen Anderlecht zo snel mogelijk weer aan de top krijgen en de vele hindernissen op de weg maken dat niet makkelijker. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21674 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK

Nieuwste reacties