Reactie Deens dynamiet blijft voorlopig uit, maar Olsen wel al goed voor eerste assist bij Club Brugge

Deens dynamiet blijft voorlopig uit, maar Olsen wel al goed voor eerste assist bij Club Brugge
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De 22-jarige Andreas Skov Olsen lijkt stilaan zijn draai te vinden bij Club Brugge. De rechterflankaanvaller was goed voor een assist, maar toonde wel een gebrek aan efficiëntie tegen de Carolo's.

"Ik was de eerste helft niet tevreden over de rechterkant", zei Alfred Schreuder na de match. Dat was een duidelijke wenk richting Skov Olsen. De Deense international leek na zijn overgang van Bologna wat moeite te hebben met zich aan te passen aan de Belgische competitie, maar blikt tevreden terug op de wedstrijd.

"Het was belangrijk om veerkracht te tonen na het verlies van vorige week en de supporters de drie punten te geven. We hebben beide taken volbracht dus de avond is geslaagd”, aldus de winger.

Olsen zelf besefte dat hij er zelf minstens één in het mandje had moeten leggen. “De keeper was vandaag erg sterk en ik had wat ongeluk bij het lobje dat ik probeerde. Hopelijk volgende keer (glimlacht)."

Olsen kan zich alvast warm maken voor de wedstrijd tegen KAS Eupen komende zondag. De Panda’s slikten dit seizoen al 46 tegendoelpunten op 27 wedstrijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties