Transfernieuws en Transfergeruchten 20/03: Pogba - Van Gaal - Håland - Raskin - Koeman

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 20/03: Pogba - Van Gaal - Håland - Raskin - Koeman
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 17/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Pogba - Van Gaal - Håland - Raskin - Koeman

Erling Haaland krijgt nog een andere Spaanse club achter zich aan

De interesse in Erling Haaland blijft groeien. Na Manchester City en Barcelona is er opnieuw een grote club die hem willen binnenlijven. Al zouden ze wel nog even willen wachten want eerst willen ze nog een grote transfer afronden. (Lees meer)


Paul Pogba geniet interesse van Spaanse grootmacht

Het contract van Paul Pogba loopt deze zomer af. Het lijkt er niet uit dat een verlengd verblijf bij Manchester United het geval zal zijn. Eén Spaanse club heeft alvast interesse om de middenvelder binnen te rijven. (Lees meer)


'Standard ziet sterkhouder deze zomer vertrekken, sowieso dit seizoen niet meer in actie'

Standard gaat komende zomer een grote schoonmaak doorvoeren en ziet allicht ook enkele sterkhouders vertrekken. Eén van hun meest getalenteerde middenvelders geniet interesse uit Frankrijk. (Lees meer)


Opvolger van Louis Van Gaal staat al klaar om over te nemen

Oranje beleefde vorige zomer een tegenvallend EK en sneuvelde in de tweede ronde tegen Tsjechië. Dat leidde tot het ontslag van bondscoach Frank de Boer. Om hem te vervangen werd niemand minder dan Louis van Gaal terug in huis gehaald. Nu staat zijn vervanger al in de gang klaar om over te nemen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 19/03 Transfernieuws en Transfergeruchten 21/03

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties