Gaat na Juventus en Bayern München nu ook Liverpool voor de bijl? "Een halve finale van de Champions League kan je niet onverdiend bereiken"

Gaat na Juventus en Bayern München nu ook Liverpool voor de bijl? "Een halve finale van de Champions League kan je niet onverdiend bereiken"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met de scalp van Juventus en Bayern München op zak kruist Villarreal in de halve finales van het kampioenenbal de degens met Liverpool. Kan de ploeg van coach Unai Emery andermaal stunten?

Een ontspannen Unai Emery stond dinsdagmiddag de pers te woord. De Spanjaard beseft maar al te goed dat hij met Villarreal voor een loodzware opgave staat. "Van een verrassingsfactor kan intussen geen sprake meer zijn. Liverpool weet maar al te goed dat wij aan een fantastische campagne bezig zijn. Uiteraard voelen zij zich favoriet, maar ik voel tegelijkertijd ook veel respect voor ons. In de Champions League kan je niet onverdiend de halve finales bereiken", aldus Emery.

Emery stak de loftrompet voor de rode machine van Jurgen Klopp. Emery kent Liverpool maar al te goed van zijn passage bij Arsenal. "Ik zie nu een Liverpool dat in vergelijking met enkele seizoen geleden nog meer progressie heeft geboekt. Tegen ploegen die diep inzakken hebben ze het soms wat lastiger, maar zij zullen daar op voorbereid zijn", besluit Emery, die de talentvolle Yeremi Pino zal moeten missen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties