Vanhaezebrouck bepaalt prioriteiten voor Gentse zomermercato: "Dat zou een absolute kwaliteitsinjectie zijn"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

Hein Vanhaezebrouck heeft duidelijke prioriteiten voor de zomermercato van KAA Gent

Vanhaezebrouck bepaalt prioriteiten voor Gentse zomermercato: "Dat zou een absolute kwaliteitsinjectie zijn"

Hein Vanhaezebrouck heeft zijn handtekening onder een nieuw contract gezet. Met andere woorden: de oefenmeester van KAA Gent kan nu ook effectief bouwen aan zijn team voor volgend seizoen. Wat zijn de prioriteiten?

Dé prioriteit van Hein Vanhaezebrouck: Tarik Tissoudali. De zesvoudig Marokkaans international heeft nog een contract tot het einde van volgend seizoen, maar verwees de voorstellen van KAA Gent één voor één naar de prullenmand. Al weet Het Laatste Nieuws dat de aanvaller zich aan een verbeterd voorstel kan verwachten. 

Maar dat is niet alles. Ook Jordan Torunarigha wil Vanhaezebrouck absoluut in de Ghelamco Arena houden. De huurling van Hertha BSC lijkt een haalbare kaart te worden. Zijn contract bij de Duitse hoofdstedelingen loopt eind volgend seizoen af, maar Gent vreest dat zijn prestaties van de voorbije maanden de prijs hebben opgedreven. 

Ik hoop dat de nieuwe jongens concurrenten kunnen worden van de spelers die meestal in de basis staan

“We hebben absoluut de intentie om de groep aan te passen”, besluit Vanhaezebrouck. “Al denk ik dat we meer kunnen halen aan de spelers die er al zijn. Ik hoop dat de nieuwe jongens concurrenten kunnen worden van de spelers die meestal in de basis staan. Dat zou een kwaliteitsinjectie zijn én dat absoluut onze doelstelling.”
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties