Rondje Nations League: Italië en Engeland worden vernederd, Noa Lang scoort voor Nederland

Bjorn Vandenabeele
| 0 reacties
Rondje Nations League: Italië en Engeland worden vernederd, Noa Lang scoort voor Nederland

Op speeldag vier van de Nations League waren er dinsdag 12 wedstrijden gepland.

Twee wedstrijden begonnen al vroeger. Armenië verloor in eigen huis van Schotland met 1-4. Stuart Armstrong scoorde al twee keer voor de rust. Moldavië haalde het met 2-1 van Andorra. Bij de rust stond het 1-1. Moldavië heeft 7 op 12, Andorra blijft steken op 4 punten.

Duitsland haalde het met 5-2 van Italië. Aan de rust stond het al 2-0. Werner scoorde twee keer voor die Mannschaft . Het eerste tegendoelpunt van de Italianen kwam van de 18-jarige Gnonto.

Nederland won met 3-2 van Wales. Noa Lang maakte het openingsdoelpunt van de partij. Gakpo diepte de score uit naar 2-0, maar meteen zorgde Wales voor de aansluitingstreffer. In de 92ste minuut scoorde Bale de gelijkmaker, maar een minuut later bezorgde Depay Oranje alsnog de zege.

Engeland verloor in eigen huis met 0-4 van Hongarije. Sallai scoorde de eerste twee doelpunten voor de bezoekers. Oekraïne speelde 1-1 gelijk tegen Ierland. Roemenië klopte Montenegro met 3-0 dankzij drie goals van Mugosa.

Turkije won met 2-0 van Litouwen. Bosnië-Herzegovina klopte Finland met 3-2, nadat het een 1-2-achterstand weer ophaalde. Dzeko nam de twee laatste goals van de thuisploeg voor zijn rekening. Luxemburg speelde 2-2 gelijk tegen Faroër. Liechtenstein verloor met 0-2 van Letland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nations League A

Nieuwste reacties