'Arsenal tekent plan uit voor Sambi Lokonga en gaat hem komend seizoen niet uitlenen'

'Arsenal tekent plan uit voor Sambi Lokonga en gaat hem komend seizoen niet uitlenen'

Sambi Lokonga zal komend seizoen niet door Arsenal worden uitgeleend. Speelgelegenheid was er in zijn eerste seizoen bij The Gunners lang niet altijd, maar de middenvelder blijft dus waar hij is.

Dat meldt Football London alvast. Door het gebrek aan speelminuten bij Arsenal was er speculatie over een mogelijke uitleenbeurt. Zo werd de jonge Belg in verband gebracht met het Burnley van Vincent Kompany. Zeker ook omdat Arsenal interesse toont in Youri Tielemans en Fábio Vieira overkomt van Porto. Dat is dan wel héél veel concurrentie.

De piste van een uitleenbeurt kan echter in de prullenbak. Mikel Arteta wil een ruime groep van middenvelders ter beschikking hebben om het komend seizoen uit te spelen in vier verschillende competities. Bij Arsenal hebben ze zo hun eigen plan met Sambi Lokonga.

De eventuele komst van Tielemans zou daar geen impact op hebben. Sambi Lokonga heeft vorig seizoen toch al vaker gespeeld dan ze vooraf bij Arsenal verwacht hadden. Vooral in de Europa League zou Sambi Lokonga mogelijk nog meer kansen krijgen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties