Jurgen Klopp heeft drastische verandering nodig: "Zij zullen gelachen hebben met ons"

Jurgen Klopp heeft drastische verandering nodig: "Zij zullen gelachen hebben met ons"
Foto: © photonews

Liverpool ging woensdagavond met de billen bloot in de Champions League. Het verloor met 4-1 op bezoek bij Napoli.

De 4-1-nederlaag van Liverpool in de Champions League was niet eens overdreven. Het hadden zelfs een pak meer tegengoals kunnen zijn.

“Napoli speelde zeer goed, wij niet. We gaven twee penalty's weg en daarna schonken we nog twee goals op een dienblaadje”, zei Klopp achteraf. “We zaten nooit in de match en we moeten nu een antwoord vinden op de vraag waarom dat gebeurd is. Daar heb ik zelf tijd voor nodig. Daar moet ik over nadenken.”

Klopp heeft tijd nodig, maar dat heeft hij duidelijk niet met een overvolle agenda in de Premier League en de Champions League. “Zaterdag spelen we tegen Wolverhampton. Zij zullen gelachen hebben als ze de match gezien hebben. Dit is het perfecte moment om tegen ons te spelen. Dat zou ik zelf toch gezegd hebben.”

De trainer van Liverpool weet wat er allemaal moet gebeuren. “We hebben niet gespeeld als team, we moeten op alle fronten verbeteren, maar we mogen niet met de vinger naar elkaar wijzen. We spelen gewoon niet goed genoeg en dat ziet iedereen. We hebben een reset nodig.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties