Voetbalwereld feliciteert Remco Evenepoel met wereldtitel wielrennen: "Mogelijk om hem te laten spelen tegen Oranje?"

Voetbalwereld feliciteert Remco Evenepoel met wereldtitel wielrennen: "Mogelijk om hem te laten spelen tegen Oranje?"
Foto: © photonews

In Wollongong is Remco Evenepoel wereldkampioen wielrennen geworden. Ook de voetbalwereld is dit niet ontgaan.

RSC Anderlecht was er uiteraard snel bij om zijn ex-speler te feliciteren. De omschrijving 'wereldklasse' over Evenepoel op het sociale mediakanaal van paars-wit is dan ook volledig terecht. Ook Zulte Waregem kwam al met felicitaties.

Anderlecht-eigenaar Marc Coucke was de koers duidelijk met veel aandacht aan het volgen en kwam zelf ook nog eens met superlatieven. Voormalig doelman Geert De Vlieger haalt het grootst mogelijk compliment boven: hij vond de prestatie van Evenepoel op het WK 'Merckxiaans'. Ook Steven Defour, assistent-coach van KV Mechelen, vindt het 'grote klasse'.

Nadat de Nederlandse Van Vleuten het WK wielrennen won bij de vrouwen en Evenepoel als Belg bij de mannen, staat er vanavond nog een voetbalwedstrijd Nederland - België op het programma. "Is het mogelijk om Remco Evenepoel terug te halen uit Australië om hem mee te laten spelen tegen Nederland?" Het is de manier van Philippe Vande Walle om lyrisch te zijn. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21692 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties