Vincent Kompany en Burnley aan de leiding in Championship: "Er zit geen logica in"

Jeroen Deheegher
| 0 reacties
Vincent Kompany en Burnley aan de leiding in Championship: "Er zit geen logica in"

Burnley staat na veertien gespeelde matchen gedeeld aan de leiding in de Engelse tweede klasse.

Vincent Kompany maakte deze zomer de overstap van Anderlecht naar Burnley. Ex-Anderlecht-spelers Taylor Harwood-Bellis en Josh Cullen, ex-Charleroi-aanvaller Anass Zaroury en voormalig Cercle Brugge-verdediger Vitinho stonden in de basis in de match tegen Swansea City. Vintinho scoorde, Zaroury maakte een goal en gaf een assist. 

Burnley won slechts zes van zijn veertien matchen, het speelde zeven keer gelijk en verloor nog maar één keer. "Deze competitie heeft overal boobytraps. Elke ploeg geeft zijn kryptoniet door aan een andere. Er zit geen logica in", zegt Kompany bij Het Laatste Nieuws. 

Ondanks de leidersplaats blijft Kompany zijn nuchtere zelve. "Wij kunnen nog beter. Ik heb het geluk gehad om als trainer altijd te mogen werken met jonge teams. Uit mindere periodes komen jongeren er altijd beter uit. Dat is een proces dat we moeten zien te versnellen", zegt Kompany ook nog. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21820 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties