Reactie Calvin Stengs helpt Antwerp wel maar zonder doelpunten: "Dat knaagt een beetje"

Calvin Stengs helpt Antwerp wel maar zonder doelpunten: "Dat knaagt een beetje"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hij is nagenoeg een vaste waarde bij Mark Van Bommel maar Calvin Stengs blijft voorlopig doelpuntenloos in de Jupiler Pro League.

Stengs wordt door Antwerp gehuurd van Nice en als hij speelt, kan je wel zien dat er intrinsiek heel veel talent in de Nederlandse winger zit. Voorlopig moet hij het echter doen met één assist in de Jupiler Pro League. Ook tegen KV Oostende zat er geen doelpunt in.

"Dat knaagt wel dat ik nog geen doelpunt gemaakt heb", vertelt Stengs na de wedstrijd. "Ik kom wel in de positie en uiteindelijk zal hij wel vallen maar ja... Al bij al ben ik wel blij dat ik elke week kan voetballen, dat was anders vorig seizoen. De Belgische competitie is een mix van de Franse en Nederlandse competitie. Het gaat vaker op en neer dan in Nederland", klinkt het.

Stengs stond niet in de basis tegen Standard maar kreeg tegen Oostende wel een basisplaats en beleefde 50 minuten lang toch een lastige wedstrijd ondanks de vroege voorsprong. "Het kon in de tweede helft zomaar 1-1 staan bij die VAR-fase", beseft hij. "Ik was niet goed aan het opletten en schrikte toen de bal plots in de goal lag", wist hij nog te vertellen over de controversiële bijna 1-1 van Oostende.

"Naar zondag toe is het lekker dat we nu probleemloos winnen", blikt hij al even vooruit naar de clash met Racing Genk zondag. "We zijn er klaar voor", besluit hij vastberaden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties