"Blijf kritiek hebben op Ronaldo!"

Jelle Ruts
| 0 reacties
"Blijf kritiek hebben op Ronaldo!"

Bruno Fernandes sprak over de houding van de media tegenover de Portugese sterspeler Cristiano Ronaldo.

Ronaldo scoorde vanaf de penaltystip om Portugal te helpen om hun WK-campagne te beginnen met een 3-2 overwinning tegen Ghana. Zoals altijd is er veel rumoer rond de vijfvoudig Ballon d'Or winnaar. Nu hij sinds begin deze week vrije speler werd is het enkel nog maar erger geworden. Fernandes, zijn voormalige clubgenoot, reageerde zelfverzekerd toen hem werd gevraagd naar Ronaldo.

"Ik denk dat Cristiano graag werkt onder de kritiek van iedereen", zei Fernandes tegen verslaggevers. "Ik bid dat jullie dat allemaal blijven doen, want hij geeft het beste van zichzelf als je dat doet", maakte de middenvelder van Manchester United duidelijk. Fernandes en Ronaldo hebben samen gespeeld voor club en land, maar hebben elkaar niet altijd weten te vinden op het veld. Ronaldo's explosieve interview met Piers Morgan voor het WK leidde tot zijn plotselinge vertrek bij Manchester United, wat betekent dat hij het WK als vrije speler speelt en op zoek zal gaan naar een nieuwe club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21820 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK

Nieuwste reacties