Protocolaire voorzitter van KVO gaat nog stapje verder: "Opnieuw een kapitein op dit schip zetten"

Protocolaire voorzitter van KVO gaat nog stapje verder: "Opnieuw een kapitein op dit schip zetten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frank Dierckens, de voorzitter van KV Oostende, kwam zaterdagavond met een post in de Facebookgroep van de kustploeg met een boodschap richting supporters.

De nederlaag tegen Seraing was volgens Frank Dierckens de druppel die de ketel liet overlopen. Daags na zijn uitspraken op Facebook gaat hij nog wat verder. “Het was niet ondermaats. Het was gewoon beneden alle maat. Na de match ben ik direct naar huis gegaan om even af te koelen en na te denken. Er moet iets gebeuren”, klinkt het bij het Nieuwsblad.

Dagelijkse leiding en controle is er niet door de Amerikaanse eigenaar of de vaak afwezige Executive President Gauthier Ganaye. “Ik heb ondertussen een afspraak gemaakt met de Amerikaanse bazen. Het is tijd dat er eens een grondige evaluatie gebeurt van de werking van deze club. KVO vaart te stuurloos rond.”

Voor Dierckens heeft de club een echte baas nodig. “Er moet opnieuw een kapitein op dit schip komen. Iemand die iedereen op zijn plichten kan wijzen: het management, de technische staf en de spelers. Iedereen moet eens in de spiegel kijken en zijn verantwoordelijkheid nemen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties