Fredberg scoort en kreeg volk achter zich: "En die zagen Peter Verbeke graag vertrekken"

Bjorn Vandenabeele
| 7 reacties
Fredberg scoort en kreeg volk achter zich: "En die zagen Peter Verbeke graag vertrekken"
Foto: © photonews

Jesper Fredberg is de man bij RSC Anderlecht nadat nu ook Peter Verbeke opzijgeschoven wordt.

Het was opvallend hoe aanwezig Jesper Fredberg als nieuwe technisch directeur van Anderlecht op Seraing wel was. “Hij was alomtegenwoordig. Fredberg zou zelfs in directe verbinding staan met de bank en de video-analist. Achteraf ging hij ook nog eens de fans groeten. Wat een gedoe”, zegt Peter Vandenbempt op Sporza.

“Misschien moet hij zijn kostbare tijd nu besteden aan in- en uitgaande transfers. Maar goed, hij heeft de fans aangetoond dat hij onafhankelijk werkt. Anders werkte Peter Verbeke nog voor Anderlecht. Ik vond het een weinig menselijke manier waarop hij opzijgeschoven is. Verbeke betaalt een zware prijs voor één mislukte mercato.”

Al waren er genoeg mensen die Verbeke niet meer wilden op Anderlecht. “De Denen zijn niet vertrouwd met de club of de Belgische competitie. We zullen zien waar het finaal eindigt. Maar... Fredberg heeft misschien wel gescoord bij enkele leden van de Raad van Bestuur. Die zagen Peter Verbeke graag vertrekken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21820 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties