Gouden Schoen-gala was ook hartverwarmend: idool Castro-Montes ging langs bij jeugdspeler die hartstilstand kreeg

Gouden Schoen-gala was ook hartverwarmend: idool Castro-Montes ging langs bij jeugdspeler die hartstilstand kreeg
Foto: © photonews

Op een gala als dat van de Gouden Schoen, is het altijd uitkijken naar het meest hartverwarmende moment. Dat was overduidelijk de prijs voor Gilian De Wolf.

Naast alle sportieve prijzen werd ook de 'Comeback van het Jaar' uitgedeeld. In een filmpje was tijdens de VTM-uitzending te zien hoe die ging naar Gilian De Wolf, een jeugdspelertje van KSV Zottegem. Hij kreeg afgelopen zomer een hartstilstand.

De Wolf is hevig supporter van AA Gent en zijn idool is Buffalo-speler Alessio Castro-Montes. Na een inspanningstest mocht de jonge voetballer deze winter na maanden inactiviteit terugkeren naar het veld. Uitgerekend Castro-Montes kwam hem op zijn eerste training zijn prijs overhandigen.

Warm onthaal

Ook bij Zottegem hadden ze uiteraard al voor een warm onthaal gezorgd. Een spandoek 'Welcome back Gilian' maakte meteen duidelijk dat Gilian terug van harte welkom was op de club. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21820 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties