Voor Westerlo-coach De Roeck zouden play-offs mooie beloning zijn, maar welke precies?

Voor Westerlo-coach De Roeck zouden play-offs mooie beloning zijn, maar welke precies?
Foto: © photonews

Westerlo staat nog altijd in de top acht van het klassement en heeft dan ook uitzicht op een plaats in de Europe play-off. Maar ook de Champions' play-off kunnen nog altijd voor de promovendus.

Tegen STVV kon Westerlo na twee gelijke spelen nog eens winnen. Komende zaterdag ontvangt Westerlo Union, de promovendus van vorig seizoen. Ook Westerlo presteert dit jaar goed. 

Een plaats bij de eerste acht zit er nog altijd in voor de jongens van Jonas De Roeck. "Voor de spelers zou een ticket voor de play-offs wel een mooie en tastbare beloning zijn. Maar ook dat willen we bereiken met onze eigen manier van voetballen", zegt hij bij Gazet van Antwerpen. 

Top vier geen doel

Ook een plek bij de eerste vier kan nog voor Westerlo, de kloof met Club Brugge is amper vier punten. Maar De Roeck blijft realistisch. "Het kan inderdaad beide kanten uitgaan, maar de top vier is voor ons geen doel."

De Roeck ziet ook nog een ander doel. "Het belangrijkste is dat mijn spelers tot het einde plezier hebben." Na de wedstrijd tegen Union wachten Westerlo ook nog matchen tegen Standard, Anderlecht en Club Brugge. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties