Yari Verschaeren heeft wat te zeggen over de selectie van Tedesco voor de Rode Duivels

Yari Verschaeren heeft wat te zeggen over de selectie van Tedesco voor de Rode Duivels
Foto: © photonews

Geen DEVILTIME meer, maar WIRSCHAFFENDAS. Ook Yari Verschaeren kijkt uit naar de bekendmaking van de selectie voor de Rode Duivels.

Yari Verschaeren is goed bezig bij RSC Anderlecht. Met de interlandbreak voor de deur ziet de sterkhouder van paarswit een tripje voor matchen tegen Zweden en Duitsland wel zitten. Al moet Tedesco hem dan wel selecteren.

Vrijdag maakt de nieuwe bondscoach zijn namen bekend voor deze interlandperiode. Het is uitkijken welke koers Tedesco wil varen. Er zijn enkele spelers die stopten, maar ook enkele afwezigen door blessures. Vooral hoeveel kans de jeugd zal krijgen is iets om naar uit te kijken.

Yari Verschaeren stopt zich een beetje weg over de Rode Duivels. “Ik heb nog geen contact met Tedesco gehad, maar ik hoop nog steeds dat ik op de lijst van de Rode Duivels sta”, vertelt hij op de persconferentie van Anderlecht.

Anderlecht komt op de eerste plaats en heeft hij ook nodig om bij de Rode Duivels te geraken. “Ik denk er niet elke dag aan, want ik heb veel belangrijke wedstrijden voor de club. En dankzij dat kan ik geselecteerd worden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties