🎥 Amuzu ontsnapt aan ziekenhuis na deze vreselijke tackle, commentator furieus: "Schoppen om te raken, wat is dat voor iets?"
🎥 Amuzu ontsnapt aan ziekenhuis na deze vreselijke tackle, commentator furieus: "Schoppen om te raken, wat is dat voor iets?"
Foto: © photonews

OH Leuven - Anderlecht? Je moest niet aan Den Dreef zijn voor verfijnd voetbal. Maar er was wel een en ander te vertellen tijdens en over de match.

Anderlecht zag Yari Verschaeren vroeg in de wedtrijd afhaken, maar ook Francis Amuzu had zomaar maandenlang buiten strijd kunnen zijn.

Met 'dank' aan Federico Ricca. De verdediger van OH Leuven kwam met een vreselijke tackle op kniehoogte invliegen bij Amuzu.

Geen tussenkomst

Tot consternatie van alles en iedereen kwam hij weg zonder een kaart. Ook de VAR kwam niet tussen, terwijl rood de enige logische beslissing leek.

Een zoveelste blunder van arbitrage en VAR op Belgisch niveau, de uitleg van De Bleeckere zal er maandagavond ook weer niet om liegen. 

Ook Peter Vandenbempt was tijdens zijn commentaar in Leuven meteen duidelijk: "Foei, foei, foei. Wat is dit?"

"Dit is schoppen om hem te raken. En die ontsnapt dan aan een kaart. Het was bijna op kniehoogte zeg. Wat een overtreding van Ricca."

Rood of geen rood volgens u?

91%
9%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties