Duitsland op zijn hoede voor Rode Duivels: "Anders als Romelu Lukaku meespeelt"

Duitsland op zijn hoede voor Rode Duivels: "Anders als Romelu Lukaku meespeelt"

Dinsdagavond staan in Keulen Duitsland en de Rode Duivels tegenover elkaar in een vriendschappelijke interland.

De Duitse bondscoach Hansi Flick hield vanmiddag zijn persconferentie naar aanleiding van de wedstrijd van dinsdag tegen de Rode Duivels.

“België is van een ander kaliber dan Peru, waar we dit weekend tegen speelden. Er is een nieuwe coach en wat nieuwe namen, het is een sterk land”, klonk het.

“Voetballend zijn ze één van de beste ploegen van Europa, ze hebben veel spelers die één tegen één het verschil kunnen maken. Defensief staan ze dan weer compact en ze kunnen goed om met de druk. Het wordt een goeie test, we gaan ons kunnen meten.”

Havertz en Schlotterbeck zijn er niet bij. De bondscoach bevestigde dat Thilo Kehrer een basisplaats krijgt in de defensie. De verdediger van West Ham staat dan tegenover Romelu Lukaku. “We moeten nog zien wie er speelt bij België. Als Lukaku speelt dan gaan we ons aanpassen. Hij is een spits van wereldklasse.”

“We weten dat België nog sterker en dominanter zal spelen dan Peru”, gaat Kehrer verder. “Voor ons is het een goeie graadmeter, een wedstrijd waarin we ons van onze beste kant willen laten zien. We willen een goede prestatie neerzetten en dan zal het resultaat wel volgen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties