'Royal Antwerp FC pakt uit met straffe stunttransfer voor volgend seizoen'

Bjorn Vandenabeele
| 35 reacties
'Royal Antwerp FC pakt uit met straffe stunttransfer voor volgend seizoen'
Foto: © photonews

Marc Overmars is erin geslaagd om enkele mooie transfers te doen voor Royal Antwerp FC. Ook voor volgend seizoen wil de Nederlander uitpakken.

Marc Overmars haalde met Mark Van Bommel een toptrainer naar de Bosuil. Ook enkele Nederlandse spelers zakten naar Royal Antwerp FC af en daar zaten enkele echte toptransfers bij. Zo heeft Vincent Janssen The Great Old al heel veel opgeleverd.

Volgens Tuttomercatoweb is Royal Antwerp FC alles aan het voorbereiden om ook deze zomer genadeloos toe te slaan. Het zou zijn zinnen gezet hebben op Justin Kluivert, de zoon van voetballegende Patrick Kluivert.

Dat zou gebeuren met onder andere de negen miljoen euro die het vangt voor William Pacho. Toch zal grote baas Paul Gheysens in de buidel moeten tasten, want de waarde van Kluivert wordt tussen de twaalf tot vijftien miljoen euro geschat.

De linksbuiten is momenteel eigendom van AS Roma, maar hij wordt uitgeleend aan het Spaanse Valencia. Zij hebben een aankoopoptie van vijftien miljoen euro, maar die zou niet gelicht worden wegens te duur.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties