"Wat een gezeik" en "Dan ga ik wenen": supporters hebben haast allemaal hetzelfde te zeggen over de échte flop van #GERBEL
"Wat een gezeik" en "Dan ga ik wenen": supporters hebben haast allemaal hetzelfde te zeggen over de échte flop van #GERBEL
Foto: © photonews

Alles peis en vree van en voor de Rode Duivels na de 2-3 bij Duitsland? Wel, er was toch ook een puntje van kritiek. In de marge van het verhaal dan toch.

De Rode Duivels speelden weergaloos op bezoek bij Duitsland en wonnen uiteindelijk in Keulen met 2-3 na een heel erg goede eerste helft.

Iedereen was achteraf vol lof voor de keuzes van Tedesco, het vloeiende spel van de Belgen, de zwier van Kevin De Bruyne, ...

Kritiek

Maar er was ook een puntje van kritiek, in de marge van de wedstrijd. Zo werd het commentaar op VTM maar matig geapprecieerd.

Niet enkel door supporters of de broer van Davy De fauw, maar ook door journalisten her en der die toch wel vonden dat op dat gebied er nog wat werk aan de winkel is.

Het regende dan ook reacties op de sociale media tijdens en na de wedstrijd. Er werd ook al meteen gevraagd of VTM de rechten op het EK 2024 heeft.

Al zijn er ook nog (weinig) fans van Gilles De Bilde:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties