Voormalige doelman van Standard ontneemt Romelu Lukaku van wraak na racisme-incident tegen Juventus

Voormalige doelman van Standard ontneemt Romelu Lukaku van wraak na racisme-incident tegen Juventus
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Afgelopen week kreeg Romelu Lukaku een rode kaart (tweemaal geel) nadat hij een gebaar maakte richting de supporters van Juventus die hem racistisch hadden bejegend. Vandaag kon hij niet zijn wraak nemen.

De terugwedstrijd tegen Juventus zal Romelu Lukaku aan zich voorbij moeten laten gaan, maar vrijdagavond stond hij wel op het veld tegen Salernitana. Inter kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel op het veld van één van de laagvliegers in de Serie A

De wedstrijd begon goed voor Lukaku want hij gaf direct de assist voor het doelpunt van Robin Gosens. De combinatie zette Inter na amper 6 minuten spelen al op voorsprong. Bij Salernitana staat Guillerme Ochoa tussen de lijnen. De voormalige doelman van Standard keepte een zeer sterke partij en ontnam Romelu Lukaku van een doelpunt. Net zoals dat de deklat deed. 

Salernitana kon in de toegevoegde tijd nog gelijkmaker. Hierdoor kwam Inter Milan niet verder dan een 1-1 gelijkspel en kreeg Romelu Lukaku niet zijn wraak voor zijn uitsluiting van afgelopen dinsdag. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties