Geen twijfel meer over nieuwe trainer Club Brugge: "Hij is de perfecte keuze"

Geen twijfel meer over nieuwe trainer Club Brugge: "Hij is de perfecte keuze"
Foto: © photonews

Club Brugge legde zijn lot na het ontslag van Scott Parker in handen van Rik De Mil. Toch lijkt het zo goed als uitgesloten dat hij volgend seizoen T1 blijft.

Club Brugge begon het seizoen onder coach Carl Hoefkens, maar eind vorig jaar moest hij enigszins verrassend plaats maken voor Scott Parker. Dat liedje duurde amper 67 dagen, waarna Rik De Mil de leiding in handen neemt.

Er circuleren ondertussen al verschillende namen om volgend seizoen hoofdtrainer te worden in het Jan Breydelstadion. Meer en meer wordt daarbij de naam van huidig Standardtrainer Ronny Deila naar voren geschoven.

Hoewel beide partijen ontkennen dat er contact geweest is, zou er wel degelijk gesproken zijn met de makelaars van de Noorse trainer, zo liet Sacha Tavolieri weten op zijn sociale media. De trainer van Standard liet vooral zijn enthousiasme zien, precies dat wat ontbreekt bij blauwzwart.

In La Tribune liet Nicolas Frutos alvast horen dat Deila de perfecte keuze is voor Club Brugge. “Hij heeft een profiel dat perfect bij Club Brugge past”, klonk het. “Als je de spirit van zijn team ziet, dan zou ik als Club Brugge zijnde er helemaal voor gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties