Wouter Vrancken schept duidelijkheid over transfer El Khannouss: "Goede afspraken gemaakt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Wouter Vrancken schept duidelijkheid over transfer El Khannouss: "Goede afspraken gemaakt"
Foto: © photonews

Bilal El Khannouss is één van de rijzende sterren bij KRC Genk. Het is uitkijken hoe lang de Limburgers hem nog aan boord kunnen houden.

Bilal El Khannouss evolueert onder Wouter Vrancken bijzonder snel bij KRC Genk. Hij schopte het ondertussen ook al tot Marokkaans international.

Dergelijke talenten worden met argusogen gevolgd door buitenlandse ploegen, waardoor een transfer bijzonder dicht lijkt te komen. Veel waarnemers denken dat er deze zomer al een topclub kan langskomen om hem weg te plukken bij KRC Genk.

Ajax wordt al jaren genoemd, maar ook Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund en Manchester United zouden snel willen handelen. Wouter Vrancken denkt dat een transfer nog niet voor deze zomer zal zijn, tenzij er een monsterbod komt.

“Ik denk dat er goede afspraken tussen zijn entourage en de club zijn gemaakt om er nog minstens een jaar aan vast te breien”, zegt Vrancken bij Eleven Sports. “Dan gaan we zien welke ontwikkeling hij doormaakt. Ik denk dat we hier nog heel hard aan bepaalde dingen kunnen werken met hem.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties