Bocht van 180 graden sinds vorige week: Storck komt met heel belangrijk nieuws op persconferentie

Bocht van 180 graden sinds vorige week: Storck komt met heel belangrijk nieuws op persconferentie
Foto: © photonews

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

Bernd Storck heeft KV Kortrijk in 1A gehouden en daarmee bevestigt hij opnieuw zijn reputatie. De Duitser leek te gaan vertrekken na operatie redding, maar vorige week liet hij weten te willen blijven. Vandaag klonk het heel anders op zijn persconferentie.

Storck zal immers geen hoofdcoach meer zijn van KV Kortrijk volgend seizoen. Dat vertelde hij vrijdag. "Ik heb hier een fantastische periode beleefd, maar aan alle mooie liedjes komt een eind", zei hij.

Vorige week was het relaas heel anders: “Wat ik Kortrijk nog kan bijbrengen volgend seizoen mocht ik blijven? Ik ben niet enkel een coach die een team kan redden. Ik kan ook voor stabiliteit zorgen binnen een club."

"Waarom zou ik Kortrijk niet naar een tiende positie kunnen brengen? Alles hangt ook af van de eigenaar en de transfers. Ik ben niet enkel een degradatiecoach."

De Malesiër Vincent Tan is nog steeds de eigenaar van KVK, maar de Kerels onderhandelen momenteel met een mogelijke overnemer. De Amerikaanse zakenman Bill Foley, eigenaar van Premier League-club Bournemouth, toont verregaande interesse, weet HLN

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties