Union-aanvoerder Teddy Teuma scherp voor ploegmaats én zichzelf na wanprestatie tegen Antwerp

Geoffrey Debackere
| 6 reacties
Union-aanvoerder Teddy Teuma scherp voor ploegmaats én zichzelf na wanprestatie tegen Antwerp
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Union begon met een valse noot aan de Champions' Play-off door met 0-2 in eigen huis tegen Antwerp onderuit te gaan. Het kijkt zo meteen tegen een achterstand van 3 punten aan ten opzichte van leider Genk en staat zo meteen ook onder druk voor de wedstrijd in Brugge.

Union-speler Teddy Teuma stak na de wedstrijd zijn ontgoocheling niet weg. "Het was een erg lastige wedstrijd omdat we er nooit echt in zaten", vertelde de Maltese spelmaker aan Het Nieuwsblad. "In deze match waren we helemaal nergens. We krijgen nu een flinke klap, en daar moeten we uit leren."

De aanvoerder was ook vooral gefrustreerd over zijn eigen prestatie en die van zijn ploegmaats. "Het klopt dat Antwerp een sterk team is, maar als wij voetballen zoals we kunnen, dan kunnen we hen zeker kloppen. Maar we toonden helaas helemaal niets. Het is niet zo dat ik gefrustreerd ben over het klassement, wel over onze prestatie. Zowel individueel als collectief."

Focussen op zichzelf

Union trekt nu naar Brugge en de Brusselaars kunnen maar beter winnen als het  het Antwerp en Genk niet te ver wil laten weglopen in het klassement. 

"We moeten lessen trekken uit deze nederlaag. Zaterdag gaan we natuurlijk vol voor de overwinning. Maar het belangrijkste is om ons te focussen op onszelf, en niet onze tegenstanders", sloot de middenvelder het gesprek af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties