UPDATE: ex-spits Standard werd opgepakt en opgesloten omwille van heel zware feiten, inmiddels is hij weer vrij

UPDATE: ex-spits Standard werd opgepakt en opgesloten omwille van heel zware feiten, inmiddels is hij weer vrij
Foto: © photonews

In Elancourt, een voorstad van Parijs, heeft de Franse politie de Algerijnse spits Ishak Belfodil gearresteerd en in voorlopige hechtenis geplaatst voor de mishandeling van zijn 15-jarige zus, zo meldden politiebronnen maandag aan persbureau AFP.

De 31-jarige ex-spits van onder meer Standard werd ondervraagd door rechercheurs na een ruzie met zijn zus, die tekenen van wurging vertoonde. Belfodil, een jeugdspeler van Paris Saint-Germain, veranderde al twaalf keer in dertien jaar van shirt.

Na passages bij Lyon, de Italiaanse clubs Bologna, Parma, Inter en Livorno, en FC Baniyas in de Verenigde Arabische Emiraten, kwam hij in 2016 op Sclessin terecht, waar hij ook maar een jaartje bleef.

Nadien zwierf hij rond bij de Duitse clubs Werder Bremen, Hoffenheim en Hertha Berlijn. Sinds vorige zomer is de Algerijnse international (19 caps) actief bij de Qatarese club Al Gharafa. (Belga)

Update: Ishak Belfodil is inmiddels opnieuw vrijgelaten. Het parket van Versailles meldt dat de zaak uiteindelijk is geseponeerd. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties