Club Brugge wil echt van Noa Lang af: 'Transferprijs stevig naar beneden'

Club Brugge wil echt van Noa Lang af: 'Transferprijs stevig naar beneden'
Foto: © photonews

Noa Lang maakte zich de voorbije dagen niet echt populair bij de aanhang van Club Brugge. Het ziet er naar uit dat blauwzwart hem nu echt wel kwijt wil.

Noa Lang mikte al meer dan anderhalf jaar op een transfer naar een Europese topclub, maar die komt er nog altijd niet voor de Nederlander. Daarom overweegt hij nu een tussenstap via de Nederlandse competitie.

De uitspraken van de voorbije dagen hebben Lang niet bepaald populair gemaakt bij de Brugse aanhang, waardoor het zelfs lijkt alsof Club Brugge nu echt wel van hem af wil. Dat is alvast wat het Eindhovens Dagblad ervan denkt.

Club Brugge wou 20 miljoen euro voor Lang, maar veel ploegen willen niet verder gaan dan 15 miljoen euro. Zelfs dat laatste bedrag ziet PSV Eindhoven niet zitten voor hun landgenoot. En dus is Club Brugge bereid de prijs nog verder te zakken.

Volgens de Nederlandse krant zou blauwzwart nu zelfs genoegen nemen met een transfersom van slechts 12 miljoen euro. Voor PSV is dat wellicht nog te veel en ook een uitleenbeurt ziet de ploeg uit Eindhoven niet zitten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties