Wat een lof voor Rode Duivel: "Als je dat beheerst, speel je Vinicius Jr. uit de ploeg bij Real Madrid"

Wat een lof voor Rode Duivel: "Als je dat beheerst, speel je Vinicius Jr. uit de ploeg bij Real Madrid"

De Rode Duivels bleven steken op een gelijkspel tegen Oostenrijk. Toch is het duidelijk dat de ploeg enorm veel potentieel heeft.

Zeker in de tweede helft lieten de Rode Duivels zien dat deze ploeg heel wat mogelijkheden heeft. De youngsters hebben allemaal een grote toekomst voor zich. Bij VTM haalde Frank Boeckx er Jérémy Doku uit.

Hij is bijzonder snel, maar het overzicht moet hij nog veel beter bewaren. Hij gaat vlot zijn man voorbij, maar de laatste goede pas komt er nog te weinig uit.

“Als hij dat beheerst, dan speel je Vinicius Jr. uit de ploeg bij Real Madrid”, klonk het bij de ex-doelman van RSC Anderlecht. “Zijn acties zijn onnavolgbaar. Hij moet gewoon leren een betere pas af te leveren na een actie.”

Volgens Boeckx zal hij geen Lionel Messi worden, maar door veel te spelen en ervaring op te doen zal hij die acties veel beter leren beheersen. Al zou Boeckx Doku op rechts zetten en niet op links, zoals Tedesco doet.

De supporters wisten de acties van Doku alvast te appreciëren. Ook al kenden die niet vaak een goede afloop, toch gingen de handen meer dan ooit op elkaar voor de Rode Duivels.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK Kwalificatie

Nieuwste reacties