Complete verrassing bij Club Brugge? 'Nog een afgeserveerde speler mag toch hopen op verlengd verblijf'

Complete verrassing bij Club Brugge? 'Nog een afgeserveerde speler mag toch hopen op verlengd verblijf'

Ronny Deila wil zijn kern stevig uitdunnen, maar enkele overbodige spelers lijken nu toch te kunnen blijven. En de laatste in het rijtje is wel heel opvallend.

Donderdag raakte al bekend dat Club Brugge volgend seizoen mogelijk toch rekent op de diensten van de Schot Jack Hendry. De centrale verdediger kreeg al enkele keren zijn kans, maar leek deze zomer nu toch definitief te mogen vertrekken. 

Maar onder Ronny Deila krijgt de Schot mogelijk nog maar eens zijn kans. En volgens Het Laatste Nieuws zou Club ook een verlengd verblijf van Dedryck Boyata niet langer meer uitsluiten. En dat is nog verrassender dan Hendry. 

Mislukt seizoen

Club haalde Boyata vorige zomer weg bij Hertha Berlijn voor zo'n 2 miljoen euro, maar een geslaagde transfer werd het niet. Boyata speelde slechts 14 matchen voor Club dit seizoen, zijn laatste match dateert al van eind januari. Boyata miste het einde van de competitie en ook de hele play-offs door een blessure aan zijn achillespees. 

Er wordt verwacht dat Club achterin zeker nog wat versterking haalt voor komend seizoen. De transfers die nu al afgerond zijn, situeren zich vooral hoger op het veld en Club liet ook Clinton Mata vertrekken naar Lyon. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties