'Union gaat ver om speler Anderlecht uit klauwen van onder meer Gent te houden'

'Union gaat ver om speler Anderlecht uit klauwen van onder meer Gent te houden'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Heel wat teams willen zich deze zomer versterken. En dan komen ze ook in het vaarwater van een aantal andere topclubs uit eigen land. Het is niet anders voor een Belgisch toptalent.

De nog steeds maar 18-jarige Noah Sadiki werd een maand geleden al gelinkt aan het Burnley van Vincent Kompany, maar de kans dat hij naar Engeland trekt is ondertussen steeds kleiner. Steeds meer ploegen beginnen zich te roeren voor het talent en het is Union dat het gaat halen.

De rechtsback stond ook al eventjes in de belangstelling van Union SG en zij hebben nu het snelst én het stevigst geschakeld.

noah sadiki

Sadiki speelde al 28 wedstrijden voor de A-ploeg van paars-wit, maar zijn contract loopt wel af in juni 2024. En dus was het misschien het moment om te cashen.

1,4 miljoen euro

Eerder werd een bod van 1 miljoen euro van Burnley door Anderlecht geweigerd. De club uit het Dudenpark zou nu 1,4 miljoen euro hebben neergelegd voor Sadiki.

Daar is paars-wit wél akkoord mee gegaan, weet La Dernière Heure. Er zou een contract voor vier seizoenen klaarliggen en de deal zal snel worden afgerond.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties