De Noa Lang van Antwerp? Jacob Ondrejka spreekt zich uit over zijn mindere reputatie

De Noa Lang van Antwerp? Jacob Ondrejka spreekt zich uit over zijn mindere reputatie
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp versterkte zich deze zomer met de Jacob Ondrejka (20). Hij droomt van de Zweedse nationale ploeg, maar lijkt zijn reputatie voorlopig tegen te hebben.

Midden april al kondigde Antwerp de komst van de Zweed Jacob Ondrejka aan. Het betaalde zo'n 1,5 miljoen euro voor hem. Op zich weinig, want zijn marktwaarde staat intussen op 2,5 miljoen euro. Sinds zijn transfer scoorde Ondrejka namelijk nog enkele keren voor zijn club Elfsborg. 

Ondrejka hoopte in juni dan ook opgeroepen te worden voor de Zweedse nationale ploeg, maar hoorde niets van de bondscoach. Voorlopig blijft hij bij die ene interland in januari tegen IJsland, waarin hij ook scoorde. 

Trash talken

De reputatie van Ondrejka in Zweden kan daarmee te maken hebben. "Laat ons zeggen dat ik de fans van de tegenpartij al eens graag plaag. Ik doe ook al eens aan trash talk, gewoon om te lachen, ik bedoel het niet slecht", zegt hij bij GvA. 

Het doet wat denken aan de bij Club Brugge vertrokken Noa Lang. Ondrejka stond zelfs even in de belangstelling van Club, maar verkoos om bij Antwerp te tekenen. Benieuwd wat dat zal geven tijdens de eerste confrontatie met blauw-zwart.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties