De nieuwe Kevin De Bruyne tekent bij Manchester City en is goddelijk

De nieuwe Kevin De Bruyne tekent bij Manchester City en is goddelijk

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met zijn 32 jaar is Kevin De Bruyne zeker nog niet versleten en spelen zowel de Rode Duivels als Manchester City beter als hij erbij is. Manchester City kijkt wel al vooruit en heeft zijn mogelijke opvolger al gevonden.

Sommige spelers hebben een naam om het te maken in het voetbal. Met een voornaam als Divine (goddelijk) heb je al een belangrijke troef in handen. De speler zelfs is Divine Mukasa. Momenteel nog een nobele onbekende, maar dit gaat niet lang meer duren. 

De nieuwe Kevin De Bruyne

Hij tekende vrijdag op 16-jarige leeftijd zijn eerste profcontract bij Manchester City. Zij namen hem gratis over van West Ham United waar hij vanaf de U15 voor uitkwam. Volgens verschillende scouts in het Verenigd Koninkrijk wordt hij de nieuwe revelatie van het voetbal en de nieuwe Kevin De Bruyne. 

Vorig seizoen kwam hij uit voor de U18 van West Ham United en daar liet hij zich opmerken in de 10 wedstrijden dat hij zijn kans kreeg. Dit door tegen meer ontwikkelde en oudere spelers tot één doelpunt en één assist te komen. 

De top van de Premier League

Hij komt tevens uit voor de Engelse jeugdploegen en heeft daar ook al indruk gemaakt in verschillende tornooien. Arsenal, Manchester United, Newcastle en Chelsea hebben de afgelopen weken druk gehengeld naar de aanvallende middenvelder. Het is echter Manchester City die de nieuwe Kevin De Bruyne kon overtuigen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties