KRC Genk krijgt nieuws over blessure van Bryan Heynen

KRC Genk krijgt nieuws over blessure van Bryan Heynen
Foto: © photonews

KRC Genk speelde donderdagavond 1-1 gelijk op tegen Club Brugge in het Jan Breydelstadion. Tijdens de wedstrijd moesten de Genkies toch wel even hun adem inhouden toen Bryan Heynen opnieuw het veld moest verlaten.

In minuut 58 sloeg het noodlot opnieuw toe voor Racing Genk. Bryan Heynen blesseerde zich in een onschuldig duel met Casper Nielsen. Hij werd verzorgd op het veld, maar al snel werd er teken gedaan voor een vervanging.

Heynen werd vervangen door Aziz Ouattara die geen al te beste invalbeurt maakte. De Ivoriaan leed constant balverlies en won geen duels. De ploeg zakte flink in elkaar toen Heynen het veld verliet en een paar minuten later knikte Hans Vanaken de gelijkmaker tegen de touwen.

Maar nu lijkt het erop dat KRC Genk zich weinig zorgen moet maken. Volgens Het Laatste Nieuws valt de blessure veel beter mee dan eerst verwacht, en mag Genkse kapitein zaterdag al terug op de training aansluiten.

Eerder kampte Bryan Heynen al met een stevige enkelblessure die hij opliep in de wedstrijd tegen Olympiakos. Toen viel hij na een paar minuten spelen uit door een flinke tackle op zijn enkel, waarna de dader een rood karton kreeg gepresenteerd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties