Coach van STVV krijgt tegenvaller te horen voor zijn verjaardag

Coach van STVV krijgt tegenvaller te horen voor zijn verjaardag
Foto: © photonews

Vrijdag won STVV van RDWM. Een belangrijke overwinning voor de ploeg van trainer Thorsten Fink.

De Duitse coach van STVV was in zijn nopjes met de overwinning, maar dat betekende niet dat hij de teugels los liet. Ook niet voor zijn 56ste verjaardag op zondag.

Normaal neemt hij op vrije dagen het vliegtuig naar München, om tijd bij familie en vrienden door te brengen, maar uitgerekend op zijn verjaardag lukte dat niet.

“Want we hebben getraind op zondag, dinsdag staat er weer een belangrijke afspraak te wachten met de bekerwedstrijd”, aldus de jarige coach aan Het Belang van Limburg.

“Om te vieren heb ik op zaterdagavond met vrienden een glas gedronken, maar dat was eerder bescheiden. Op mijn leeftijd vier je verjaardagen niet meer zo uitbundig”, lacht Fink.

Dinsdag is Francs Borains de tegenstander in de Croky Cup, vrijdag wacht KAS Eupen. Twee cruciale wedstrijden voor de Kanaries.

“Er zijn geen gemakkelijke wedstrijden in België, ook niet in de beker”, waarschuwt Fink. “We mogen ons tegen Francs Borains opnieuw aan een tegenstander verwachten die op de tegenaanval loert. Het wordt een kans voor andere jongens om zich te tonen. Iedereen werkt hard bij ons, dus iedereen verdient speelgelegenheid. Sommige spelers hebben ook nood aan wat rust.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties