Philippe Albert heeft een heel goede raad klaar voor Carl Hoefkens

Philippe Albert heeft een heel goede raad klaar voor Carl Hoefkens
Foto: © photonews

Carl Hoefkens heeft een ferme stap vooruit gezet met Standard. Toch had het ook al wat meer kunnen en misschien zelfs moeten zijn.

Standard staat momenteel op de achtste plaats in de rangschikking van de Jupiler Pro League. De ploeg van trainer Carl Hoefkens heeft drie punten achterstand op Royal Antwerp FC dat de zesde plaats, die recht geeft op play-off 1, in handen heeft.

Dat het bij de Rouches al veel beter draait dan bij de competitiestart is een understatement, maar de gerichte transfers hebben duidelijk hun vruchten afgeworpen. Toch zou het team van Hoefkens nog veel beter kunnen gedaan hebben.

Het puntenverlies tegen KV Mechelen afgelopen weekend is daar een heel mooi voorbeeld van, zo oordeelt ook Philippe Albert bij La Tribune op de RTBF. Een gemiste kans voor Standard en Hoefkens richting het klassement.

Zeker het feit dat doelman Arnaud Bodart al een paar wedstrijden de beste speler op het veld is, betekent niet veel goeds. Albert heeft dan ook een heel goede raad klaar voor Carl Hoefkens.

“Verdedigend is het nogal kwetsbaar, wat verrassend is met mannen als Bokadi, Vanheusden en Laifis, die veel ervaring en kwaliteit hebben”, klinkt het. “Deze twee verloren punten riskeren heel duur te worden. Hoefkens wil dominant voetbal spelen, maar soms moet je de boel goed gesloten houden om de drie te pakken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties