KAA Gent haalt nieuwkomer met internationale allure in huis vlak voor héél belangrijke wintermercato

KAA Gent haalt nieuwkomer met internationale allure in huis vlak voor héél belangrijke wintermercato
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Head of Scouting Samuel Cardenas nam twee weken geleden ontslag bij KAA Gent. Zijn opvolger werd Marco Verheuge. Nu is er nog een extra hoofdscout aangebracht om de Buffalo's te helpen met (winter)versterkingen.

Marco Verheuge werd de opvolger van Samuel Cardenas bij KAA Gent en werd er de coördinator van de scouting - Cardena was Head of Scouting, een subtiel verschil al dan niet bewust bij de Buffalo's zo gekozen.

Verheuge heeft grote kwaliteiten als scout, maar heeft niet meteen een groot internationaal netwerk. Hier en daar werd geopperd dat de macht van Hein Vanhaezebrouck ook wat betreft transfers groter zou gaan worden.

Ondertussen is er wel extra versterking gekomen in het scoutingsapparaat. Mikha Gabechava is de nieuwe scout van KAA Gent. En dat is er wél eentje met de nodige adelbrieven in het buitenland. Hij komt over van Dinamo Tbilisi, waar hij hoofdscout was.

De 23-jarige Georgiër is alvast zeer tevreden met zijn aanstelling en heeft in zijn dankwoord ook lof voor Marco Verheuge. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties