KRC Genk en RWDM willen geweldige actie doen en roepen supporters daarvoor massaal op: "De grootste ooit in ons land"

KRC Genk en RWDM willen geweldige actie doen en roepen supporters daarvoor massaal op: "De grootste ooit in ons land"
Foto: © photonews

KRC Genk en RWDM roepen massaal op om mee te doen aan een actie die de club op poten zet. Deze actie zal plaatsvinden tijdens de wedstrijden KRC Genk-KAA Gent en RWDM-Charleroi.

De clubs roepen op om zoveel mogelijk knuffels mee te nemen naar het stadion. Zo willen ze een grote 'knuffelregen' maken.

Bij KRC Genk willen ze er "de grootste knuffelregen ooit in België van maken". De knuffels zullen zo'n kwartier voor de aftrap op het veld worden geworpen. Ook de Gentse fans wordt gevraagd om mee te doen. Wanneer je een knuffel meebrengt naar het stadion krijg je ook een gratis consumptie in Limburg.

"De actie kadert in het thema ‘Opgroeien zonder zorgen’ dat de solidariteitsactie De Warmste Week dit jaar onder de aandacht wil brengen", klinkt het op de clubwebsite. De knuffels worden nadien uitgedeeld aan verschillende organisaties die zich inschreven bij de warmste week.

Maar ook RWDM zal deze actie doen voor hun wedstrijd tegen Charleroi. Vorig seizoen verzamelde RWDM met dit initiatief ook al knuffels. "Mis deze geweldige kans niet om een kind te steunen en iets op het veld te gooien voor het goede doel", roept RWDM op. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties