Weer opties in JPL? 'Opvallende transfer in de maak voor Yorbe Vertessen'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Weer opties in JPL? 'Opvallende transfer in de maak voor Yorbe Vertessen'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yorbe Vertessen kent opnieuw een seizoen met ups en downs bij PSV Eindhoven. Het is uitkijken of hij tijdens de wintermercato opnieuw een transfer maakt.

Yorbe Vertessen is de laatste tijd niet slecht bezig bij PSV Eindhoven, al krijgt hij nu ook de nodige kansen omdat mannen als Hirving Lozano en Noa Lang geblesseerd aan de kant zitten.

Het zou best kunnen dat hij in januari opnieuw uitgeleend wordt aan een andere club. Dat gebeurde vorig seizoen al richting Union SG waar hij het ook heel goed deed, maar volgens analisten bij Voetbalpraat op ESPN zou niet de Jupiler Pro League, maar een andere club uit de Eredivisie nu de bestemming zijn.

FC Twente zou de nodige interesse hebben voor onze landgenoot. “Volgens mij waren ze in de zomer bezig met Vertessen. Ik denk dat Vertessen nu kampioen wil worden met PSV, maar die gaat niet heel veel spelen, schat ik zo”, zegt analist Kees Luijckx. “Dus ze zullen misschien weer een poging gaan wagen voor hem. Dat zou ik heel logisch vinden.”

Vertessen heeft nog een contract tot midden 2025 bij PSV Eindhoven. Zijn marktwaarde wordt momenteel op 3,80 miljoen euro geschat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties