Marc Degryse ziet één grote concurrent voor Union SG: "Die club wordt de grootste uitdager"

Marc Degryse ziet één grote concurrent voor Union SG: "Die club wordt de grootste uitdager"

Met nog acht wedstrijden te gaan, komt het einde van de reguliere competitie eraan. Leider Union SG behoudt voorlopig zijn grote voorsprong, maar Marc Degryse ziet nog één grote concurrent voor de Brusselaars.

Union SG gaf de titel al twee keer uit handen. Derde keer goede keer dit seizoen? Volgens Marc Degryse moet de Brusselse club vooral opletten voor Club Brugge.

"De grootste uitdager wordt Club Brugge", vertelt hij bij Het Laatste Nieuws. "Die zijn de weg naar boven ingezet. Ze winnen makkelijk hun wedstrijden en scoren vlot." Blauw-zwart won afgelopen weekend met 1-4 overtuigend van Charleroi.

"Bovendien is Club de enige club uit de top van het klassement die zijn ploeg niet verzwakt", merkt Degryse op. "Antwerp heeft met het vertrek van Vermeeren de basisploeg ontegensprekelijk verzwakt, dat heeft Mark van Bommel zelf eerlijk aangegeven. AA Gent heeft de basisploeg verzwakt, ook al pakt het nu een resem nieuwe spelers, maar wanneer zijn die aangepast?"

"Racing Genk doet een Onuachu'tje en laat nu Muñoz en Arteaga gaan. Allemaal hebben ze dringend geld nodig. Behalve Club, dat openlijk uitkomt voor zijn grote ambitie om alles te winnen, dit seizoen: in eigen land en in Europa. Een duel om de titel Union versus Club Brugge, daar ziet het nu naar uit", besluit Degryse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties