Reactie Hans Vanaken bijzonder scherp voor scheidsrechter na duur puntenverlies: "Dat frustreert me"

Jeroen Deheegher vanuit Jan Breydel
| 60 reacties
Hans Vanaken bijzonder scherp voor scheidsrechter na duur puntenverlies: "Dat frustreert me"
Foto: © photonews

Club Brugge heeft opnieuw niet kunnen winnen tegen hekkensluiter KV Kortrijk na een late gelijkmaker. Kapitein Hans Vanaken was vooral gepikeerd op de scheidsrechter.

Een dominant Club Brugge kon in de eerste helft maar één keer scoren tegen KV Kortrijk en dat brak hen zuur op in de tweede helft. De hekkensluiter kwam zelfs 1-2 voor, maar Club maakte vijf minuten voor tijd toch nog 3-2. 

Tot dan leek alles perfect te lopen, maar in de zesde van zeven minuten blessuretijd scoorde Seck dan toch nog de gelijkmaker. Duur puntenverlies voor Club Brugge, dat zich na een slechte start van het seizoen al weinig puntenverlies kon permitteren. 

Kortrijk rekt tijd en pakt een punt

"We geven doelpunten weg, want ze creëren eigenlijk zo goed als niets", zei de kapitein na de wedstrijd. "Ze kwamen naar hier om tijd te rekken en zo een puntje te pakken. Dat is hen ook gelukt."

"Het enige wat me frustreert is dat er nog zeven minuten bijkomen op het einde. Met een ploeg die alleen maar tijd rekt, moet je dat toch anders aanvoelen als scheidsrechter. Dan moet je gewoon in de 90ste minuut affluiten, nu benadeel je de voetballende ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties