'Twee oud-spelers van Jupiler Pro League maken grootste kans om Osimhen te vervangen'

'Twee oud-spelers van Jupiler Pro League maken grootste kans om Osimhen te vervangen'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het ziet er naar uit dat Victor Osimhen vertrekt bij Napoli. Als vervanger staan er twee ex-spelers van de Jupiler Pro League in beeld.

Victor Osimhen, de ex-aanvaller van Sporting Charleroi en nu aan de slag bij Napoli in de Serie A, staat dicht bij een vertrek naar Chelsea.

De Engelse club zou de afkoopclausule van 130 miljoen euro voor de Nigeriaanse spits betalen en zo hem alsnog binnenhalen. Officieel is het nog niet, maar het ziet er naar uit dat het zal rond geraken, zo klinkt het.

Volgens La Gazzetto dello Sport zouden twee ex-spelers uit de Jupiler Pro League het hoogst op het lijstje van Napoli staan om Osimhen te vervangen.

Jonathan David, momenteel aan de slag bij Lille, maar in het verleden nog actief bij KAA Gent, en Victor Boniface, dit seizoen al 10 keer aan het kanon bij Bayer Leverkusen na zijn vertrek bij Union SG, zijn volop in beeld.

De tijd dringt, zeker voor de Italianen zowel een uitgaande als inkomende deal moeten zien te realiseren. De marktwaarde van David en Boniface zijn respectievelijk 50 en 40 miljoen euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties