Supporters Club slaan heel hard terug na uitspraken Boucaut over Vanaken: "Club kan dit niet zomaar laten passeren"

Supporters Club slaan heel hard terug na uitspraken Boucaut over Vanaken: "Club kan dit niet zomaar laten passeren"
Foto: © photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Alexandre Boucaut nam in La Tribune Hans Vanaken zwaar op de korrel nadat die rood had gepakt na affluiten in de topper tegen Antwerp. De ex-ref verweet hem "een verschrikkelijke speler te zijn" en 'Kleinzielig". De supporters van Club konden dat niet echt smaken.

Op X lieten ze zich gaan over Boucaut, die in het verleden ook al ter discussie stond bij Club Brugge. "Hij geeft toe dat hij bewust tegen Club floot", schreef er één. "Het is het bewijs dat scheidsrechters wel degelijk rancuneus fluiten en benadelen."

Boucaut staat ook in voor de recrutering van nieuwe scheidsrechters bij het Referee Department en lijkt met zijn uitspraken toch wel voor wat commotie te hebben gezorgd. "Onaanvaardbaar dit", klinkt het nog.

Dit waren zijn woorden: “Die rode kaart was uitstekend. Uitstekend. Vergoote gaf op die manier een cadeau aan alle Belgische scheidsrechters”, aldus Boucaut in ‘La Tribune’.

“Met zijn babyface heeft hij misschien de ideale uitstraling, maar eigenlijk is hij een van de meest verschrikkelijke spelers op onze Belgische voetbalvelden. Hij beledigt scheidsrechters. Hij is kleinzielig. Hij is gewoon bijzonder irritant.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties